Ziua I – FECIOARA MARIA ÎN ÎMPĂRĂȚIA VOINȚEI DIVINE

Rugăciune către Regina Cerului pentru fiecare zi a lunii Mai

Regină Imaculată, Mama mea Cerească, vin pe genunchii tăi materni pentru a mă abandona ca fiica ta cea dragă în brațele tale, să-ți cer cu cele mai arzătoare suspine, în această lună consacrată ție, harul cel mai mare: să mă primești să trăiesc în împărăția Voinței Divine. Mamă sfântă, tu care ești Regina acestei împărății, primește-mă să trăiesc în ea ca fiică a ta, ca să nu mai fie nelocuită, ci locuită de fiii tăi. De aceea, Suverană Regină, mă încredințez ție, ca să conduci pașii mei în Împărăția Vrerii Divine și strângând mâna ta maternă vei călăuzi toată ființa mea pentru a face viață perenă în Voința Divină. Tu îmi vei fi Mamă, iar Mamei mele îi încredințez voința mea, ca să mi-o schimbi cu Voința Divină și așa voi putea fi sigură că nu voi [mai] ieși din împărăția Sa. De aceea, te rog să mă luminezi pentru a mă face să înțeleg ce înseamnă Voința lui Dumnezeu.

Bucură-te Marie

Propunere pentru luna Mai:

Dimineața, la miezul zilei și seara, adică de trei ori pe zi, să mergem pe genunchii Mamei noastre Cerești și să-i spunem: „Mama mea, te iubesc, dar iubește-mă și tu și dă un strop din Voința lui Dumnezeu sufletului meu; dă-mi binecuvântarea ta, astfel încât să pot face toate acțiunile mele sub privirea ta maternă”.

Regina Cerului în Împărăția Voinței Divine. Primul pas al Voinței Divine în Zămislirea Imaculată a Mamei Cerești

Sufletul către Regina Imaculată: Iată-mă, o Mamă preadulce, prosternată înaintea ta: astăzi este prima zi a lunii mai, sacră pentru tine, în care toți fiii tăi vor să-ți ofere recomandările lor pentru a atesta dragostea lor și pentru a obliga iubirea ta să-i iubească, iar eu te văd coborând din Patria Cerească înconjurată de mulțimi de îngeri pentru a primi frumoșii trandafiri, violetele umile, castitatea crinilor fiilor tăi, dăruindu-le zâmbetul tău de iubire, cu harurile și binecuvântările tale și, strângând la sânul matern darurile fiilor tăi, le duci în Cer pentru a le rezerva drept garanție și coroană în momentul morții lor.

Mamă Cerească, eu, care sunt cea mai mică, cea mai nevoiașă dintre fiii tăi, în mijlocul atâtor ființe umane, vreau să vin până în sânul tău matern pentru a aduce, nu flori și trandafiri, ci un soare în fiecare zi. Dar, Mama trebuie să-și ajute fiica, dându-i lecțiile sale despre Cer, pentru a mă învăța să formez acești sori divini, pentru a da omagiul cel mai frumos și iubirea cea mai pură. Mamă dragă, tu ai înțeles ce vrea fiica ta: vreau să fiu învățată de tine să trăiesc din Voința Divină, iar eu, transformând acțiunile mele și pe mine însămi în Voința Divină, în funcție de învățăturile tale, în fiecare zi îți voi aduce în sânul tău matern toate acțiunile mele schimbate în sori.

Lecția Reginei Cerului: Binecuvântată fiică, rugăciunea ta a impresionat Inima mea maternă și atrăgându-mă din Cer, sunt deja aproape de fiica mea, să-ți dau lecțiile mele toate despre Cer. Privește-mă, dragă fiică, mii de îngeri mă înconjoară și cu reverență toți stau în așteptare pentru a mă auzi vorbind despre acel FIAT Divin, fiindcă dintre toți, Eu dețin cel mai mult izvorul său, cunosc secretele sale minunate, bucuriile sale infinite, fericirea sa de nedescris și valoarea sa incalculabilă. Și auzind-o pe fiica mea cum mă cheamă, pentru că vrea lecțiile mele despre Voința Divină, este pentru mine sărbătoarea cea mai mare, bucuria cea mai pură și dacă tu vei asculta lecțiile mele, Eu voi fi cea mai fericită să fiu Mama ta. Oh, cum suspin să am o fiică care vrea să trăiască în întregime din Voința Divină! Oh, spune-mi, fiică, mă vei mulțumi? Îmi vei da Inima ta, voința ta, toată ființa ta în mâinile mele materne, să te pregătesc, să te dispun, să te întăresc, să te golesc în întregime, încât să te umplu în întregime de lumina Voinței Divine și să formez în tine Viața Sa Divină? De aceea sprijină capul tău pe Inima Mamei tale Cerești și ascultă-mă cu atenție, ca lecțiile mele sublime să te facă să te decizi pentru a nu mai face niciodată voința ta, ci mereu pe Cea a lui Dumnezeu.

   Fiica mea, ascultă-mă, Inima mea maternă este cea care te iubește atât de mult și vrea să se reverse asupra ta. Să știi că te am aici scrisă în Inima mea și te iubesc ca pe o adevărată fiică, dar simt o durere pentru că nu te văd asemănătoare Mamei tale. Dar știi ce ne deosebește? Vai, este voința ta, care îndepărtează vitalitatea harului, frumusețea care îl îndrăgostește pe Creatorul tău, tăria care suportă și învinge totul, iubirea care consumă totul; în concluzie, această voință nu este cea care o însuflețește pe Mama ta Cerească. Trebuie să știi că am cunoscut voința mea umană numai ca să o țin sacrificată ca omagiu pentru Creatorul meu; viața mea a fost toată din Voința Divină. Din primul moment al Zămislirii mele am fost modelată, încălzită și așezată în Lumina Sa, care a purificat cu Puterea Sa germenul meu uman, așa că am rămas zămislită fără pata originară. De aceea, dacă Zămislirea mea a fost fără pată și așa glorioasă, ca să formeze onoarea Familiei Divine, era doar pentru că FIATUL atotputernic s-a revărsat asupra germenului meu și Eu am rămas zămislită pură și sfântă. Dacă Vrerea Divină nu s-ar fi revărsat asupra germenului meu mai mult decât o mamă sensibilă, pentru a împiedica efectele păcatului originar, aș fi întâlnit soarta cea tristă a celorlalte creaturi, de a fi zămislită cu păcatul originar. Așadar, toată cauza principală a fost Voința Divină. Ei să-i fie onoare, slavă, mulțumire căci am fost zămislită complet fără păcatul strămoșesc.

Acum, fiica Inimii mele, ascultă de Mama ta: pune deoparte voința ta umană; mai degrabă mulțumește-te să mori decât să-i dai un act de viață. Mama ta Cerească ar fi fost mai mulțumită să moară de mii și mii de ori decât să împlinească un singur act din voința sa. Așadar nu vrei tu să mă imiți? Ah, dacă tu o vei ține sacrificată în onoarea Creatorului tău, Vrerea Divină va face primul pas în sufletul tău și te vei simți modelată de o auroră cerească, purificată și încălzită, încât vei simți că se anihilează germenii viciilor tale, te vei simți așezată în primii pași ai împărăției Voinței Divine. Așadar fii atentă, dacă mă vei asculta și îmi vei fi credincioasă, Eu te voi îndruma, te voi duce de mână pe calea nesfârșită a FIATULUI Divin, te voi ține apărată sub mantia mea albastră și vei fi onoarea mea, bucuria mea, victoria mea și a ta.

Sufletul: Imaculată Fecioară, ia-mă pe genunchii tăi materni și fii pentru mine Mamă; cu mâinile tale sfinte ia în stăpânire voința mea, purific-o, modeleaz-o, încălzește-o cu atingerea degetelor tale materne; învață-mă să trăiesc doar din Voința Divină.

Propunere: Astăzi pentru a mă onora, începând de dimineață și în toate acțiunile tale, îmi vei da voința ta în mâinile mele spunându-mi: „Mama mea, oferă Tu însăți sacrificiul voinței mele Creatorului meu”.

Iaculatorie: Mama mea, închide Voința Divină în sufletul meu, ca să-Și formeze tronul și locuința și să fie pe primul loc în el!

FECIOARA MARIA ÎN ÎMPĂRĂȚIA VOINȚEI DIVINE – Introducere
Ziua I Regina Cerului în Împărăția Voinței Divine. Primul pas al Voinței Divine în Zămislirea Imaculată a Mamei noastre Cerești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s