Ziua a XXV-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine. Nazaret, simbol și realitate a împărăției FIATULUI Divin. Viața ascunsă. Ea este Păstrătoarea, Izvorul și Canalul veșnic

Sufletul către Suverana lui Regină: Mamă preadulce, iată-mă din nou pe genunchii tăi materni, unde te găsesc împreună cu [drăguțul] copilaș Isus, iar tu, dezmierdându-L, Îi spui povestea ta de iubire, iar Isus ți-o spune pe a Sa. Oh, cât este de frumos să-i găsești pe Isus și pe Mama, vorbind amândoi, iar răbufnirea lor de iubire este atât de mare, încât rămân înmărmuriți; Mama și Fiul sunt reciproc fermecați. Mamă sfântă, să nu mă dați la o parte, ci țineți-mă împreună cu voi, pentru ca ascultând ceea ce spuneți, să învăț să vă iubesc și să fac mereu Preasfânta Voință a lui Dumnezeu.

Lecția Reginei Cerului: Fiică preaiubită, oh, cât te-am așteptat pentru a continua lecțiile mele despre împărăția pe care FIATUL Suprem o extindea tot mai mult în mine. Deci, trebuie să știi că micuța casă din Nazaret era un paradis pentru Mama ta, pentru dragul și blândul Isus și pentru Sfântul Iosif. Dragul meu Fiu, fiind Cuvântul Veșnic, deținea în sinea Lui, Voința Divină, prin virtutea proprie, iar în acea mică Umanitate, locuiau mări imense de lumină, sfințenie, bucurie și frumuseți infinite. Eu dețineam prin har Vrerea Divină dar, cu toate că nu puteam să îmbrățișez imensitatea precum iubitul Isus, El fiind Dumnezeu și Om, iar Eu fiind doar creatura Sa finită, FIATUL Divin m-a umplut atât de mult, încât a format mările Sale de lumină, sfințenie, iubire, frumusețe și fericire și era atât de mare lumina, iubirea și tot ce putea să dețină Vrerea Divină care ieșea de la Noi, încât Sfântul Iosif rămânea eclipsat, copleșit și trăia din reflexiile noastre.

Dragă fiică, în această casă din Nazaret, împărăția Voinței Divine era în toată plinătatea Ei. Fiecare mic act de-al nostru, adică: munca, aprinderea focului, pregătirea mâncării erau toate însuflețite de Vrerea Supremă și formate prin fermitatea sfințeniei iubirii pure. Deci, de la cel mai mic până la cel mai mare act de-al nostru se nășteau bucurii, fericiri și beatitudini imense, iar noi rămâneam atât de copleșiți, încât ne simțeam ca sub o ploaie abundentă de noi bucurii și mulțumiri de nedescris. Fiica mea, trebuie să știi că Voința Divină deține prin natură, izvorul bucuriilor și când domnește în făptură, se bucură să dea fiecărui act de-al său, actul nou și continuu al bucuriilor și fericirilor Sale. Oh, cât eram de fericiți! Totul era pace, uniune totală, iar unul se simțea onorat să asculte de celălalt; și dragul meu Fiu concura cu noi, dar voia să fie dirijat în muncile mici când de Mine, când de dragul Sfânt Iosif. Oh, ce frumos era să-L văd în muncile manuale, când îl ajuta pe tatăl său purtător de grijă; să-L văd mâncând și cum făcea să curgă mări de haruri în acele acte pentru făpturi!

Și acum, ascultă-mă: în această casă din Nazaret a fost formată împărăția Voinței Divine în Mama ta și în Umanitatea Fiului meu, ca să o dăruiască familiei omenești când aceasta ar fi fost pregătită să primească binele acestei împărății. Și, chiar dacă Fiul meu era Rege și Eu Regină, eram Rege și Regină fără popor; împărăția noastră, deși putea să-i cuprindă pe toți și să dea viață tuturor, era pustie, pentru că trebuia să fie [înfăptuită] mai întâi Răscumpărarea, pentru a pregăti și a dispune omul să vină în această împărăție atât de sfântă. Mai mult de atât, în această împărăție, stăpânită de mine și de Fiul meu, ce aparțineam familiei omenești, după ordinea umană și în virtutea FIATULUI Divin și al Cuvântului Întrupat Familiei Divine, făpturile primeau dreptul de a intra în ea, iar Divinitatea ceda dreptul și lăsa porțile deschise pentru cine voia să intre.

   De aceea, viața noastră ascunsă în toți acești ani lungi, a folosit la pregătirea împărăției Voinței Divine pentru făpturi. Iată de ce vreau să-ți aduc la cunoștință ce a lucrat în mine acest FIAT Suprem și pentru ca să uiți de voința ta, dă mâna Mamei tale să te poată însoți la bunurile pe care cu multă iubire ți le-am pregătit. Spune-mi, fiica Inimii mele mă vei mulțumi pe mine și pe dragul tău și al meu Isus, care cu atât de multă iubire te așteptăm în această împărăție atât de sfântă, să trăiești împreună cu noi pe deplin din Voința Divină?

Așadar, ascultă dragă fiică, despre un alt moment de iubire, pe care mi l-a oferit dragul meu Isus în această casă din Nazaret: El m-a făcut păstrătoarea întregii Sale vieți. Când creează o operă, Dumnezeu nu o lasă nici neterminată, nici vidă, ci caută mereu o făptură în care să poată închide și sprijini toată opera Sa; altfel, ar fi pericolul ca Dumnezeu să-Și expună operele fără utilitate, ceea ce nu se poate întâmpla. Deci, dragul meu Fiu așeza în mine operele Sale, durerile Sale, cuvintele Sale, totul; până și respirația o depozita în Mama Sa, iar când ne retrăgeam în cămăruța noastră, prin cuvântul Său dulce îmi nara toate Evangheliile pe care trebuia să le predice publicului, Sacramentele pe care trebuia să le instituie, totul îmi încredința și, așezând totul în mine, mă constituia canalul și izvorul veșnic, pentru că din mine trebuia să iasă viața Sa și toate bunurile Sale în favoarea tuturor făpturilor.

   Oh, cât de bogată și fericită mă simțeam, așezând în mine tot ce făcea dragul meu Fiu, Isus! Vrerea Divină, care domnea în mine, îmi acorda spațiul pentru a putea primi tot, iar Isus simțea reciprocitatea iubirii, a gloriei marii lucrări de mântuire a Mamei Sale. Ce multe am primit de la Dumnezeu, fiindcă nu am făcut niciodată voința mea, ci mereu pe a Sa! Totul, chiar însăși viața Fiului meu era la dispoziția mea; iar în timp ce rămânea mereu în mine, o puteam biloca, pentru a o da celor care mi-o vor cere cu iubire.

Deci, fiica mea, un cuvânt pentru tine. Dacă vei face mereu Voința Divină și niciodată pe a ta și vei trăi în Ea, Eu, Mama ta, voi depozita toate bunurile Fiului meu în sufletul tău. Oh, cât de fericită te vei simți! Vei avea la dispoziția ta o Viață divină, care îți va da totul; iar Eu, ca o adevărată Mamă, voi sta de veghe, ca această Viață să crească în tine și să formeze împărăția Voinței Divine.

Sufletul: Mamă sfântă, mă abandonez în brațele tale; [fiindcă] sunt o fetiță, care simte o foarte mare nevoie de îngrijirile tale materne. Oh, te rog, ia această voință a mea și închide-o în Inima ta și nu mi-o mai da, ca să pot fi fericită, trăind mereu din Voința Divină; așa te voi mulțumi pe tine și pe dragul meu Isus.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, vei veni să faci trei vizite în casa din Nazaret, pentru a onora Sfânta Familie, recitând trei Tatăl nostru, Bucură-te Marie, și Slavă Tatălui, rugându-ne să te primim să trăiești în mijlocul Nostru.  

Iaculatorie: Isus, Maria și Iosif, lăsați-mă să stau împreună cu voi și să trăiesc în împărăția Voinței lui Dumnezeu!

Ziua a XXV-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine. Nazaret, simbol și realitate a împărăției FIATULUI Divin. Viața ascunsă. Ea este Păstrătoarea, Izvorul și Canalul veșnic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s