Ziua a XIII-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine pleacă spre Templu și oferă un exemplu de triumf total al sacrificiului Ei

Sufletul către Regina triumfătoare: Mamă Cerească, astăzi vin să mă prostern înaintea ta, ca să-ți cer puterea ta invincibilă în toate durerile mele. Știi cât se simte de plină și înecată în dureri inima mea? Oh, dacă tu iubești atât de mult să-mi fii Mamă, ia inima mea în mâinile tale și toarnă în ea iubirea, harul, puterea de a fi triumfătoare în durerile mele și de a le înlocui pe toate în Voința Divină.

Lecția Reginei triumfătoare: Fiica mea, curaj, nu te teme, Mama ta îți aparține cu totul și astăzi te așteptam, pentru ca sacrificiul eroismului și triumfului meu să-ți insufle tărie și curaj, ca (Eu) să o pot vedea pe fiica mea triumfătoare în durerile sale, pe care să le suporte cu eroism și cu iubire pentru a împlini Voința Divină.

Și acum, fiica mea, ascultă-mă. Eu aveam abia trei ani împliniți și părinții mei mi-au spus că voiau să mă consacre Domnului în Templu. Inima mea s-a bucurat cunoscând aceasta, adică (dorința) de a mă consacra și de a petrece anii mei în casa lui Dumnezeu. Dar în adâncul bucuriei mele era o durere, dată de absența celor mai dragi ființe pe care le poți avea pe pământ, adică dragii mei părinți. Eram micuță, aveam nevoie de îngrijirile lor părintești, dar mă lipseam de prezența celor doi mari sfinți, [părinții mei] și apoi am văzut că pe măsură ce se apropia ziua când trebuiau să renunțe la mine care le umpleam viața cu bucurie și fericire, aveau o asemenea amărăciune încât simțeau că mor; dar în timp ce sufereau, erau dispuși să împlinească actul eroic de a mă însoți la Domnul.

Părinții mei mă iubeau în orânduirea lui Dumnezeu și mă țineau ca pe un mare dar oferit lor de Domnul și aceasta le-a dat puterea de a împlini durerosul sacrificiu. De aceea, fiica mea, dacă vrei să ai putere invincibilă de a suferi durerile cele mai dure, fă ca toate lucrurile tale să se afle în orânduiala lui Dumnezeu și păstrează-le ca daruri prețioase oferite de Domnul.

Dar trebuie să știi că Eu, m-am pregătit cu mult curaj să merg la Templu, astfel că, încredințând voința mea Ființei Divine, iar FIATULSuprem luând în posesie toată ființa mea, Eu am dobândit toate virtuțile naturale. Eu eram stăpână pe mine însămi: toate virtuțile erau în mine ca niște prințese nobile, care în conformitate cu circumstanțele vieții mele au reușit să-și împlinească misiunea cu promptitudine, fără nicio rezistență. În zadar m-ar fi numit Regină, dacă nu aș fi avut virtutea să fiu Regină asupra mea însămi. Astfel, Eu am avut în stăpânirea mea caritate perfectă, răbdare invincibilă, blândețe răpitoare, umilință profundă și toată zestrea celorlalte virtuți.

   Voința Divină a format micul pământ al umanității mele fericite, mereu înflorit și fără spinii viciilor. Așadar vezi, dragă fiică, ce înseamnă să trăiești din Voința Divină? Lumina Sa, sfințenia Sa și puterea Sa, dau viață tuturor virtuțile; nu se coboară să domnească într-un suflet unde există o natură răzvrătită, nu, nu. Ea este sfințenie și unde vrea să domnească dorește să găsească viață ordonată și sfântă. Deci, odată cu sacrificiul plecării mele spre Templu, erau cuceriri pe care Eu le făceam și peste acest sacrificiu se forma în mine triumful unei Voințe Divine; și aceste triumfuri aduceau în mine noi mări de haruri, de sfințenie și de lumină ca să mă simt fericită în durerile mele și gata să pot dobândi noi triumfuri.

În acest moment, fiica mea, pune mâna pe inima ta și spune-i Mamei tale: Simți natura ta schimbată în virtute sau simți spinii nerăbdării, ierburile nocive ale agitațiilor, dispozițiile proaste ale afecțiunilor care nu sunt sfinte? Ascultă, lasă totul în grija Mamei tale, pune voința ta în mâinile mele, hotărâtă să nu o mai vrei, iar Eu te voi învăța să fii stăpânită de Voința Divină care va alunga totul de la tine și ceea ce nu ai făcut în atât de mulți ani vei face într-o singură zi și acesta va fi începutul adevăratei vieți de fericire și adevărată sfințenie.

Sufletul: Mamă sfântă, ajut-o pe fiica ta, fă o vizită sufletului meu și tot ce găsești că nu este Voința lui Dumnezeu, îndepărtează-le cu mâinile tale materne de la mine, arde-mi spinii, ierburile nocive și tu însăți cheamă Voința Divină să domnească în sufletul meu.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, mă vei chema să vizitez de trei ori sufletul tău și îmi vei da toată libertatea să fac ce vreau din tine.

Iaculatorie: Suverană Regină, ia în mâinile tale sufletul meu și transformă-l total în Voința lui Dumnezeu!

Ziua a XIII-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine pleacă spre Templu și oferă un exemplu de triumf total al sacrificiului Ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s