Apelul Regelui Divin în Împărăția Voinței Sale

Dragii și iubiții Mei fii[1], vin în mijlocul vostru cu Inima copleșită de flăcările Iubirii Mele. Vin ca tată în mijlocul fiilor pe care îi iubesc foarte mult, și este atât de mare Iubirea Mea încât vin să rămân cu voi pentru a trăi o viață împreună și pentru a trăi cu o singură voință, cu o singură iubire. Vin cu alaiul durerilor Mele, al Sângelui Meu, al operelor Mele și al morții Mele.

Priviți-Mă! Fiecare picătură din Sângele Meu, fiecare durere, toate lucrările Mele, toți pașii Mei colaborează pentru că vor să vă dea Voința Mea Divină, ba chiar și moartea Mea vrea să vă dea învierea vieții în Ea. În Umanitatea Mea am pregătit și am obținut pentru voi haruri, ajutor, lumină și putere ca să puteți primi un dar atât de mare. Din partea Mea am făcut totul, acum aștept partea voastră.

Cine ar putea fi atât de nerecunoscător încât să nu vrea să Mă primească pe Mine și darul pe care i-l aduc? Să știți că Iubirea Mea este atât de mare încât voi pune deoparte trecutul vostru, greșelile voastre și toate relele voastre. Le voi îngropa în marea Iubirii Mele, ca toate să fie arse, și vom începe împreună o viață nouă, toată în Voința Mea. Care inimă va putea să Mă refuze ținându-Mă la ușă ca să nu accepte vizita Mea paternă? Dacă Mă veți accepta, Eu voi rămâne cu voi ca Tată în mijlocul fiilor Mei; dar trebuie să stăm într-o armonie perfectă și să trăim cu o singură Voință.

Ah, cât suspin, gem, delirez și aproape plâng pentru că vreau ca fiii Mei dragi să stea împreună cu Mine și să trăiască din aceeași Voință a Mea! Sunt în jur de șase mii de ani de lungi suspine și de lacrimi amare ale Sfintei Mele Umanități, pentru că Îmi doresc și vreau ca fiii Mei să stea în jurul Meu, să-i fac fericiți și sfinți.

Ajung chiar să plâng când îi chem; poate se înduioșează de lacrimile Mele, de Iubirea Mea, care Mă sufocă și Mă face să sufăr dureri îngrozitoare. Între gemete și dureri intense repet: Fiii Mei, fiii Mei, unde sunteți? De ce nu veniți la Tatăl vostru? De ce plecați departe de Mine, vagabonzi, săraci, plini de toate mizeriile? Răutățile voastre sunt răni provocate Inimii Mele. Am obosit să vă aștept și pentru că nu veniți și nemaiputându-Mi controla Iubirea care Mă arde, vin Eu să vă caut și să vă aduc marele Dar al Voinței Mele. Ah, vă rog, vă implor, vă conjur, ascultați-Mă, înduioșați-vă din compasiune pentru lacrimile Mele, pentru suspinele Mele arzătoare!

Eu nu vin doar ca Tată, ci vin ca Învățător în mijlocul discipolilor și vreau să fiu ascultat. Vă voi învăța lucruri surprinzătoare, învățături despre Cer, care vă vor aduce lumina ce nu se stinge niciodată, iubirea care vă va arde mereu. Învățăturile Mele vă vor da putere divină, curaj neînfricat, sfințenie care crește mereu, vă vor indica la fiecare pas calea, vor fi conducătoare spre Patria Cerească.

Vin ca Rege în mijlocul popoarelor, dar nu pentru a cere taxe și impozite, nicidecum, ci vin pentru că vreau voința voastră, mizeriile voastre, slăbiciunile voastre, toate răutățile voastre. În aceasta constă Suveranitatea Mea. Vreau tot ce vă face nefericiți, mâhniți, chinuiți, să ascund și să ard totul cu iubirea Mea. Ca Rege darnic, pașnic și mărinimos ce sunt, doresc să vă răsplătesc cu Voința Mea, cu Iubirea Mea cea mai duioasă, cu harurile și fericirea Mea, cu pacea și bucuria cea mai pură.

Dacă Îmi veți da voința voastră, totul este făcut, Mă veți face fericit și veți fi fericiți. Nu aspir la altceva decât ca Voința Mea să domnească în mijlocul vostru. Cerul și pământul vă vor surâde, Mama Mea Cerească va fi pentru voi Mamă și Regină.

Ea cunoscând marele bine pe care vi-l va aduce Împărăția Vrerii Mele și iubindu-vă ca pe niște fii adevărați, călătorește printre popoare și națiuni pentru a le pregăti să primească stăpânirea Împărăției Voinței Mele, pentru a-Mi împlini cele mai arzătoare dorințe și pentru a Mă face să încetez din plâns. A fost Ea care mi-a pregătit popoarele ca să cobor din Cer pe pământ și îi încredințez iubirii sale materne, instruirea sufletelor, popoarelor, pentru a primi un dar atât de mare

De aceea ascultați-Mă; și vă rog, fiii Mei, citiți cu atenție aceste pagini pe care vi le așez înainte și veți simți nevoia să trăiți în Voința Mea. Eu vă voi fi aproape când veți citi, vă voi atinge mintea și inima, încât să înțelegeți și să vă hotărâți să doriți acest Dar al Fiat-ului Meu Divin.


[1] Cine vorbește dintre cele Trei Persoane Divine? Este cu siguranță Dumnezeu Tatăl, dar o face prin Persoana Fiului, Isus Cristos, care este Expresia sau Cuvântul Său, Cuvântul Întrupat și Răscumpărător, Revelarea Paternității Divine și a Iubirii Sale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s