Ziua a XIX-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine. Porțile Cerului se deschid. Soarele Cuvântului Veșnic cercetează și îl trimite pe Îngerul Său să o anunțe pe Fecioară că ora lui Dumnezeu a sosit

Sufletul către Mama lui Cerească: Mamă sfântă, iată-mă din nou pe genunchii Mamei mele. Sunt fiica ta și vreau să fiu hrănită cu mâncarea cuvântului tău preadulce, care îmi aduce balsamul pentru însănătoșirea rănilor voinței mele sărmane umane. Mama mea, vorbește-mi ca să coboare cuvintele tale puternice în inima mea și să dea naștere unei noi creații, pentru a forma germenul Voinței Divine în sufletul meu.

Lecția suveranei Regine: Preaiubită fiică, tocmai acesta este scopul pe care îl iubesc atât de mult, să te fac să simți misterele cerești ale FIATULUI Divin și miracolele pe care le poate săvârși [acolo] unde El domnește în mod deplin, precum și marele rău pentru cel care se face dominat de vrerea umană; astfel ca tu să-l iubești pe primul, să-l determini să formeze tronul Său în tine și să-l detești pe al doilea făcând din voința ta scăunelul Vrerii Divine, ținând-o sacrificată la picioarele Sale divine.

Prin urmare, fiica mea, ascultă-mă. Eu continuam viața mea în Nazaret. FIATUL Divin continua să lărgească în mine împărăția Sa și se folosea de cele mai mici acte ale mele chiar și de cele mai nesemnificative, care erau: menținerea ordinii în căsuță, aprinderea focului, măturatul, și toate acele treburi obișnuite în familii, ca să simt viața Lui care pulsa în foc, în apă, în mâncare, în aerul pe care îl respiram, în toate și învăluindu-le, forma deasupra actelor mele mici mări de lumină, de haruri, de sfințenie, pentru că unde domnește Vrerea Divină, are puterea de a forma din cele mai mici nimicuri noi ceruri de o frumusețe încântătoare, pentru că El, fiind imens, nu știe să înfăptuiască lucruri mici, dar cu puterea Sa le confirmă și formează cele mai mari lucruri, pentru a uimi cerurile și pământul. Totul este sfânt, totul este sacru pentru cine trăiește din Voința Divină.

Și acum, fiica Inimii mele, dă-mi atenție și ascultă-mă. Cu câteva zile înainte de coborârea Cuvântului pe pământ, Eu vedeam Cerul deschis și Soarele Cuvântului Divin la porțile Sale, ca și cum s-ar uita peste cine să coboare, ca să devină Cerescul Prizonier într-o creatură. Oh, cât era de frumos să-L vezi la porțile Cerului, privind și spionând fericita creatură care trebuia să-L găzduiască pe Creatorul Său.

   Trinitatea Sacră și Sfântă privea pământul care nu mai era străin pentru Ele, pentru că micuța Maria, deținând Voința Divină a format împărăția divină unde putea să coboare în siguranță, ca în propria Sa locuință, unde găsea Cerul și atât de mulți sori și multe acte de Voință Divină, făcute în sufletul meu. Divinitatea și-a revărsat Iubirea, iar [Persoanele Divine] au dat la o parte mantia Dreptății, deoarece făpturile, până în acel moment, au fost pedepsite de atâtea secole, însă (acum) se acoperă cu mantia Milostivirii infinite și decid între Ele coborârea Cuvântului și sunt în momentul de a suna ora împlinirii. La acest sunet Cerurile și pământul se minunează și cu toții sunt atenți să fie spectatorii unui exces de iubire și ai unui miracol nemaiauzit.

Mama ta s-a simțit înflăcărată de iubire și făcând ecou Iubirii Creatorului meu, voiam să formez o mare de iubire, astfel ca în ea, să coboare Cuvântul pe pământ. Rugăciunile mele erau neîncetate, iar în timp ce mă rugam în cămăruța mea, un Înger a fost trimis din Cer ca mesager al marelui Rege, și înfățișându-se înaintea mea, închinându-se, m-a salutat: „Bucură-te, o Maria, Regina noastră, FIATUL Divin te-a umplut de har. Deja a pronunțat FIATUL, care vrea să coboare; este deja [în așteptare], în spatele meu, dar vrea al tău FIAT pentru a forma împlinirea Sa”. La un anunț atât de important, atât de mult dorit de mine, niciodată nu m-am gândit că Eu aș putea fi aleasa, am rămas uimită și am ezitat o clipă, dar Îngerul Domnului mi-a zis: „Nu te teme, Regina noastră, tu ai aflat har la Dumnezeu, tu L-ai cucerit pe Creatorul tău; de aceea, pentru a împlini victoria, pronunță al tău FIAT”. Eu am pronunțat FIAT și iată o minunăție, cele două FIATURI s-au contopit și Cuvântul Divin a coborât în mine. FIATUL meu, care era confirmat de însăși valoarea FIATULUI Divin, din germenul umanității mele a format mica umanitate care trebuia să conțină Cuvântul și așa a fost împlinit marele miracol al Întrupării.

O, puterea FIATULUI Suprem, Tu m-ai înălțat foarte mult, ca să devin puternică și să pot crea în mine acea umanitate, care trebuia să conțină Veșnicul Cuvânt, pe care Cerul și pământul nu puteau înțelege. Cerurile s-au cutremurat și întreaga Creație a sărbătorit și tresăltând de bucurie, (toate lucrurile) răsunau peste căsuța din Nazaret pentru a aduce omagii și reverențe Creatorului devenit om, iar în limbajul lor mut spuneau: „O, minunea minunilor, pe care numai Dumnezeu putea să o împlinească! Imensitatea a devenit mai mică, Puterea a devenit neputincioasă, Înălțimea Sa de neatins s-a aplecat până în abisul sânului unei Fecioare, iar în același timp a rămas mic și imens, puternic și neputincios, tare și slab”. Fiica mea dragă, tu nu poți înțelege ce a simțit Mama ta în actul Întrupării Cuvântului. Toți mă susțineau și așteptau FIATUL meu, aș putea spune atotputernic.

Așadar, dragă fiică, ascultă-mă; cât ar trebui să ai în inima ta ca să împlinești și să trăiești din Voința Divină! Puterea mea încă există: fă-mă să pronunț FIATUL meu peste sufletul tău. Dar pentru a înfăptui asta îl vreau pe al tău; de unul singur nu se poate împlini un adevărat bine, mereu între doi se realizează lucrările cele mai mari. Dumnezeu însuși nu vrea să împlinească de unul singur, ci mă vrea pe mine ca împreună, să formăm marea minune a Întrupării, iar în FIATUL meu și în al Lor, s-a format viața Omului-Dumnezeu, s-au ajustat sorțile neamului omenesc, Cerul nu a mai fost închis; toate bunurile erau conținute în mijlocul celor două FIATURI. De aceea, să pronunțăm împreună: FIAT, FIAT, iar iubirea mea maternă va închide în tine Viața Voinței Divine. Pentru acum ajunge, mâine te aștept din nou, ca să-i povestesc fiicei mele continuarea Întrupării.

Sufletul: Mamă frumoasă, eu sunt uimită, ascultând frumoasele tale lecții. Oh, te rog să pronunți FIATUL meu peste mine, iar eu îl pronunț pe al meu, ca să rămână conceput în mine acel FIAT, pe care tu îl dorești foarte mult să domnească în mine ca viață.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, vei veni să dai primul sărut lui Isus și îi vei spune de nouă ori, că vrei să împlinești Voința Sa, iar Eu voi repeta miracolul de a-L zămisli pe Isus în sufletul tău.

Iaculatorie: Regină puternică, pronunță FIATUL tău și creează în mine Voința lui Dumnezeu.

Ziua a XIX-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine. Porțile Cerului se deschid. Soarele Cuvântului Veșnic cercetează și îl trimite pe Îngerul Său să o anunțe pe Fecioară că ora lui Dumnezeu a sosit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s