Ziua a XVIII-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine, în casa din Nazaret. Cerul și pământul sunt pe cale să-și dea sărutul păcii. Ora divină este aproape

 

Sufletul către Mama Regină:Suverana mea Mamă, mă întorc pentru a urma pașii tăi. Iubirea ta mă leagă și mă ține ca un magnet puternic, nemișcată și cu intenția de a asculta frumoasele lecții ale Mamei mele. Dar asta nu-mi ajunge; dacă mă iubești ca pe o fiică, închide-mă înăuntrul împărăției Voinței Divine, unde ai trăit și trăiești și încuie-mi ușa, încât, chiar dacă aș vrea, să nu mai pot ieși. Așadar, noi, Mama și fiica, vom avea viață comună și vom fi amândouă fericite.

Lecția Reginei Cerului: Fiica mea preaiubită, dacă ai ști cât doresc să te țin închisă în împărăția Voinței Divine! Fiecare lecție de-a mea pe care ți-o dau, este câte o intrare pe care o creez ca să-ți opresc pasul și ieșirea și este fortăreață pentru a zidi voința ta, ca să înțelegi, să iubești și să stai sub dulcea stăpânire a FIATULUI Suprem. De aceea, fii atentă și ascultă-mă, acestea nu sunt altceva decât lucrări pe care Mama ta le împlinește ca să atragă și să captiveze voința ta pentru ca Voința Divină să te cucerească.

Și acum, fiica mea dragă, ascultă-mă: Eu am plecat din Templu cu același curaj pe care l-am avut când am intrat, dar numai pentru a împlini Voința Divină. Am mers la Nazaret, dar nu i-am mai găsit pe dragii și sfinții mei părinți. Eram însoțită numai de Sfântul Iosif, iar Eu am văzut în el pe îngerul meu bun, pe care Dumnezeu mi l-a dat pentru avea grijă de mine, cu toate că am avut mulțimi de Îngeri care mă însoțeau în călătorie. Toate lucrurile create se plecau în onoarea mea, iar Eu mulțumindu-le, am dat fiecărui lucru creat sărutul meu și salutul meu de Regină și așa am ajuns la Nazaret.

Prin urmare, trebuie să știi că eu și Sfântul Iosif ne priveam cu reținere și ne simțeam inima încărcată, pentru că unul voia să facă cunoscut celuilalt că eram legați de Dumnezeu cu jurământ de virginitate veșnică. În sfârșit s-a rupt tăcerea și amândoi ne-am exprimat jurământul. Oh, cât de fericiți ne-am simțit și, mulțumind Domnului, am continuat să trăim ca frate și soră. Eu eram foarte atentă când îl serveam; ne priveam cu venerație și aurora păcii domnea în mijlocul nostru. Oh, dacă toți s-ar oglindi în mine și m-ar imita! Eu mă adaptam mult la viața comună și nu făceam nimic ca să arăt marile mări de haruri pe care le posedam.

Și acum, ascultă fiica mea, Eu în casa din Nazaret mă simțeam mai plină de fervoare ca niciodată și mă rugam ca Divinul Cuvânt să coboare pe pământ. Voința Divină care domnea în mine făcea ca toate actele mele să fie învăluite de lumină, de frumusețe, de sfințenie și de putere și simțeam că forma în mine împărăția luminii, o lumină care apare continu, împărăția frumuseții, a sfințeniei și a puterii care crește mereu. Astfel că toate calitățile divine, pe care FIATUL Divin le extindea în mine cu domnia Sa, mi-au adus Fecunditatea. Lumina, care mă inunda, era atât de mare, încât însăși umanitatea mea rămânea foarte mult înfrumusețată și învăluită de acest Soare al Vrerii Divine și nu făcea altceva decât să producă flori cerești. Eu simțeam că Cerul se apleca până la mine, și pământul umanității mele se înălța, iar Cerul și pământul se îmbrățișau, se reîmpăcau, ca să-și dea sărutul păcii și al iubirii.

   Pământul se pregătea să producă germenul pentru a-L forma pe cel Drept și Sfânt, iar Cerul se deschidea pentru a face să coboare Cuvântul în acest germen. Eu nu făceam altceva decât să cobor și să urc în Patria mea Cerească și să mă arunc în brațele paterne ale Tatălui meu Ceresc, și Îi spuneam cu inima: „Tată Sfânt, nu mai pot, mă simt arzând, iar în timp ce ard simt o forță puternică în mine care vrea să Vă cucerească. Cu lanțurile iubirii mele vreau să Vă leg pentru a Vă dezarma, ca să nu mai întârziați, iar pe aripile iubirii mele vreau să transport Cuvântul Divin din Cer pe pământ”. Mă rugam și plângeam să mă asculte. Iar Divinitatea cucerită de lacrimile și rugăciunile mele, m-a asigurat spunându-mi: „Fiică, cine îți poate rezista? Ai învins, ora divină este aproape. Întoarce-te pe pământ și continuă actele tale în puterea Vrerii Mele și așa toți vor rămâne mișcați, iar Cerul și pământul își vor da sărutul păcii”. Dar în ciuda acestui lucru, Eu nu știam încă faptul, că trebuia să fiu Mama Veșnicului Cuvânt.

Așadar, dragă fiică, ascultă-mă și înțelege bine ce înseamnă să trăiești din Voința Divină. Eu, trăind din Ea, am format Cerul și împărăția Sa divină în sufletul meu. Dacă nu aș fi format în mine această împărăție, niciodată Cuvântul nu ar fi putut coborî din Cer pe pământ.

   Dacă a coborât, a fost pentru că a coborât în împărăția Sa, căci Voința Divină a format-o în mine; a găsit în mine Cerul Său, bucuriile Sale divine, dar nici Cuvântul nu s-ar fi coborât niciodată într-o împărăție străină, ah, nu, nu; mai întâi a vrut să formeze împărăția Sa în mine și să coboare ca învingător în Ea. Mai mult de-atât, trăind mereu din Voința Divină, Eu am dobândit prin har ceea ce în Dumnezeu este prin natură, adică „Fecunditatea divină”, pentru a forma, fără lucrarea omului, germenul din care să se nască Umanitatea Cuvântului Veșnic, din mine. Câte poate împlini Voința Divină, care lucrează în făptură! Totul și toate bunurile posibile și inimaginabile. De aceea, să ai în inimă [această dorință] ca în toate să fie Voința Divină, dacă vrei să o imiți pe Mama ta și să mă faci mulțumită și fericită.

Sufletul: Mamă sfântă, dacă tu vrei, poți. Cum ai avut puterea să-L cucerești pe Dumnezeu, ca să se coboare din Cer pe pământ, nu îți va lipsi puterea de a învinge voința mea, ca ea să nu mai aibă viață; eu sper în tine și de la tine voi obține totul.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora,îmi vei face o vizită în casa din Nazaret și ca omagiu, ai să-mi dai toate actele tale, pentru ca să le unesc cu ale mele și să le schimb în Voința Divină.

Iaculatorie: Împărăteasă Cerească, adu-mi sărutul Voinței lui Dumnezeu în sufletul meu!

Ziua a XVIII-a – Regina Cerului în împărăția Voinței Divine, în casa din Nazaret. Cerul și pământul sunt pe cale să-și dea sărutul păcii. Ora divină este aproape

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s