Ziua a III-a – Al treilea pas al Voinței Divine în Regina Cerului. Zâmbetul întregii Creații pentru zămislirea Copiliței Cerești

Sufletul se adresează Fecioarei: Suverană Mamă, această micuță fiică a ta, impresionată de lecțiile tale cerești, simte o nevoie extremă să vină în fiecare zi pe genunchii tăi materni ca să te asculte, iar tu să așezi în inima ei învățăturile tale materne. Iubirea ta, dulcele tău accent, îmbrățișarea care mă apropie de Inima ta, îmi dau curaj și încredere că Mama mea îmi va da marele har ca să înțeleg răul cel mare al voinței mele.

Lecția Reginei Cerului: Fiica mea, ascultă-mă, este o inimă de mamă cea care îți vorbește: când te văd că vrei să mă asculți, Inima mea se bucură și am speranța sigură că fiica mea va lua în posesie împărăția Voinței Divine, pe care Eu o dețin în Inima mea maternă pentru a o da fiilor mei. Deci ascultă-mă cu atenție și scrie toate cuvintele mele în inima ta, ca să meditezi mereu și să modelezi viața ta după învățăturile mele.

Ascultă, fiica mea, de îndată ce Divinitatea a surâs și a sărbătorit zămislirea mea, FIATUL Suprem a făcut al treilea pas asupra micuței mele umanități. Micuță, micuță, dar dotată cu gândire divină, ea a adus întreaga Creație în sărbătoare. A vrut să fiu recunoscută ca Regină a tuturor lucrurilor create. Ei au recunoscut în mine viața Vrerii Divine și tot universul s-a închinat la picioarele mele. Chiar dacă micuță și încă nu eram născută, soarele m-a sărbătorit lăudându-mă și a surâs cu lumina lui; cerul m-a sărbătorit cu stelele lui, zâmbindu-mi cu mișcarea lor dulce și scânteietoare, oferindu-se ca o coroană strălucitoare pe capul meu, iar marea m-a sărbătorit cu valurile sale care se înălțau și se retrăgeau în liniște. Pe scurt, nu a fost lucru creat care să nu se unească cu surâsul și sărbătoarea Preasfintei Treimi. Toți au acceptat stăpânirea mea, supremația mea, comanda mea și se simțeau simțit onorați deoarece după multe secole, de când Adam a pierdut comanda și stăpânirea de sine, ieșind din Voința Divină, au găsit în mine pe Regina lor, iar toată Creația m-a proclamat Regina Cerului și a pământului.

Draga mea fiică, trebuie să știi că Voința Divină când domnește în suflet știe să facă doar lucruri mari, nicidecum mici; vrea să centralizeze în creatura fericită toate prerogativele Sale divine și tot ce a ieșit din FIATUL Său atotputernic, care o înconjoară și rămâne supusă la indicațiile Sale. Ce nu mi-a datFIATUL Divin!? Mi-a dat totul, Cerul și pământul stăteau în puterea mea, mă simțeam stăpână peste toate chiar și peste însuși Creatorul meu.

Și acum, fiica mea, ascult-o pe Mama ta. Oh, cât mă doare inima văzându-te slăbită și sărmană. Nu ai adevărata putere pentru a te stăpâni pe tine însăți; în schimb, temerile, dubiile, reținerile, cele care te stăpânesc, toate sunt lucruri mizerabile ale voinței tale umane, dar știi de ce? Pentru că nu este în tine viața integră a Vrerii Divine care punând pe fugă toate relele vrerii omenești, să te facă fericită și să te umple cu toate bunurile pe care Ea le deține.

    Ah, dacă tu, cu o propunere fermă te decizi să nu mai dai viață voinței tale vei simți murind toate relele și vei retrăi în tine toate bunurile și atunci totul îți va zâmbi, iar Vrerea Divină va face și în tine al treilea pas, așadar toată Creația o va sărbători pe noua sosită în împărăția Voinței Divine. Deci, fiica mea, mă vei asculta? Îmi dai cuvântul că nu vei mai face niciodată, dar niciodată din nou voința ta? Să știi că dacă vei face aceasta, Eu nu te voi mai lăsa niciodată, îți voi apăra sufletul, te voi copleși cu lumina mea, ca nimeni să nu aibă curajul să o necăjească pe fiica mea, îți voi da supremația mea ca să poți stăpâni asupra tuturor relelor voinței tale.

Sufletul: Mamă Cerească, lecțiile tale îmi coboară în inimă umplând-o de un balsam ceresc. Îți mulțumesc că te cobori spre sărmana de mine atât de mult. Ascultă, Mama mea, mă tem de mine însămi, însă dacă tu vrei, poți totul, iar eu, împreună cu tine, pot totul, mă abandonez precum o copiliță în brațele Mamei mele și sunt sigură că am să mulțumesc așteptările ei materne.

Propunere: Astăzi, pentru a mă onora, vei privi cerul, soarele, pământul și unindu-te cu toate, vei recita de trei ori Slavă Tatălui, pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu că m-a proclamat Regina tuturor.

Iaculatorie: Regină puternică stăpânește asupra voinței mele pentru a o converti în Voința Divină!

Ziua a III-a
Al treilea pas al Voinței Divine în Regina Cerului. Zâmbetul întregii Creații
pentru zămislirea Copiliței Cerești

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s